Kyllingform med tomater

Med alt i en form, får de herlige smakene blandet seg i ovnen. Server denne tomat- og kyllingretten med nykokte poteter og gjerne en frisk salat.
20-40 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 2 kyllingfilet
  • smør til steking
  • 1 ts røkt paprikapulver
  • 4 store tomater
  • 2 båter hvitløk
  • salt og pepper
  • 1 dl crème fraîche
  • 2 dl revet hvitost
  • frisk timian

Fremgangsmåte

  1. Kyllingen deles i strimler og stekes raskt i smør i varm panne sammen med hvitløk og krydder.

  2. Smør en ildfast form og legg kyllingen i. Ha crème fraîche over.

  3. Skjær tomatene i skiver og legg dem tett i tett i formen.

  4. Strø revet ost over.

  5. Stek formen i ovn på 180°C i 15-20 minutter.

  6. Smak til med salt og pepper.

Dryss over frisk timian og server retten med kokte poteter og en grønn salat til.

Del på Facebook